default-header

Update! Corona-protocol ‘Teams en publiek thuiswedstrijden Civitas’

HomeUpdate! Corona-protocol ‘Teams en publiek thuiswedstrijden Civitas’
Update! Corona-protocol ‘Teams en publiek thuiswedstrijden Civitas’
woensdag  30 september

Beste leden, ouders en supporters van Civitas en onze bezoekende verenigingen

Op maandag 28 september j.l. heeft het kabinet nieuwe en verdergaande Corona-maatregelen getroffen die ertoe hebben geleid dat we ons eerdere Corona-protocol ‘Teams en publiek thuiswedstrijden Civitas’ hebben moeten aanpassen.

Hier vind je het aangepaste protocol, zoals dat geldt bij de thuiswedstrijden in onze sporthal Ruben Kogeldans vanaf 29 september. Dit ‘Corona-protocol´ geldt voor alle teams die in competitieverband onze sporthal bezoeken. Lees dit goed door en hou je aan de afspraken die hierin staan! Dat geldt dus voor IEDEREEN! ‘Corona’ en de bijbehorende maatregelen en richtlijnen is en blijft een serieuze aangelegenheid (hoe tegenstrijdig/’overdreven’ dit eventueel ook ervaren zou kunnen worden). Als we willen blijven volleyballen, hebben we met z’n allen en als clubs geen andere keuze dan de aangegeven richtlijnen te volgen!

Onafhankelijk van het onderstaande document een aantal praktische items op voorhand:

  • heb je als team een uitwedstrijd, check dan de website van de betreffende vereniging m.b.t. de Corona-richtlijnen aldaar;
  • rij met zo min mogelijk auto’s naar de wedstrijden;
  • overweeg het dragen van een mondkapje ingeval je gezamenlijk naar een uitwedstrijd reist;
  • C-jeugd en hoger: vul het digitale wedstrijdformulier zoveel mogelijk voor vertrek van huis uit al in;
  • hou je aan de algemene hygiëne-regels en de 1,5 m afstand.

Tenslotte:

Het is en blijft een vreemde situatie en we vragen dus begrip en medewerking van iedereen! Op basis daarvan zijn we ervan overtuigd dat het ons gaat lukken om er een leuke, sportieve en succesvolle competitie van te (blijven) maken. Keep calm, keep distance and stay fit!

 

Bestuur en Technische  Commissie Civitas

Terug naar overzicht